EN SAFTIG OG SPRØD FRUGT MED MASSER AF FORDELE
EN FARVERIG FRUGT, SOM ER FULD AF FORDELE
Granatæblens dybrøde saft er fuld af smag og har derudover et ualmindeligt højt indhold af antioxidanter. Tre typer polyfenoler, som findes i mange sunde frugter – garvesyre, anthocyaniner og ellaginsyre – findes i særlig høj grad i granatæblesaft.
ET VITAMINKONCENTRAT
GRANATÆBLEJUICE INDEHOLDER MASSER AF C-VITAMIN
Granatæblejuice har et højt indhold af antioxidanten C-vitamin. Antioxidanter hjælper med at bekæmpe frie radikaler, som kan forårsage vævsskader og for tidlig aldring af huden.
GRANATÆBLET ER ET VELKENDT SYMBOL
Granatæble og granatæblejuice blev med deres fylde og smag højt værdsat i antikken, men deres dybe røde farve satte også gang i fantasien. De gamle grækere anså granatæblet for at være et symbol på overflod, og de tidlige kristne brugte granatæble i kunst som kendetegn på livets oprindelse og magten over liv og død.
GRANATÆBLETS ANTIOXIDERENDE EGENSKABER
Granatæble er kendt som en af naturens sundeste og mest antioxidantfyldte fødevarer og er berømt for sin evne til at 'fange' og neutralisere et stort spektrum af frie radikaler. Antioxidanter hjælper med at beskytte huden og dens naturlige barrieresystem ved at afværge frie radikaler.